A divat változik, de a stílus örök

Coco Chanel

 

2020 egyik slágere a Természet Inspirálta stílus

Mit jelent az, hogy természet inspirálta stílus? 

Annál biztosan többet, mint hogy beteszek egy – két növényt az otthonomba. 

Hogyan is lehetne ezt a témát jól körbejárni? 

Előszőr nézzünk meg inspirációnak pár képet, amit az interneten válogattam össze

A dizájn, egy enteriör különböző színekből, alapanyagokból, textúrákból, formákból, fényekből, hangulatokból és még sok minden másból áll össze. 

Most vegyük sorra, hogy milyen színeket, anyagokat alkalmazzunk, ha a természet inspirálta enterőrt szeretnénk megteremteni? 

Az ember a természet része, ez közhely, de igaz. Nem tudunk egészségesek maradni, ha megtagadjuk a természetet. Ezért ösztönösen vágyunk a természet közelségére. Mostanában egyre többet foglalkozunk a közelgő ökológiai katasztrófával, egyre tudatosabbá válunk, egyre többen tenni is szeretnénk azért, hogy élhetőbb jövőt teremtsünk. Ennek rengeteg módja létezik. A környezettudatosság, az újrahasznosítás a lakberendezésben a dizájnban hatalmas lehetőségek tárháza.  Rendkívül fontosnak tartom ezeknek a szempontoknak a figyelembe vételét is, bármilyen dizájnról, alkotásról legyen is szó. A 21. században már nem elég annyi, hogy tervezek, létrehozok valamit, amit jól néz ki. Legalább olyan fontos, hogy fenntartható legyen. Erről egyszer majd bővebben is írni fogok, illetve itt egy korábbi bejegyzésem egy szuper innovációról.

A képek forrása: Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is. Ha szeretnél több hasonló bejegyzést, kövess minket a Facebookon is 🙂 

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg Barátaiddal is